Моя корзина

Каталог AUTOP STENHOJ

AUTOPSTENHOJ (Germania) este un brand global premium
AutoComplete este reprezentantul exclusiv al companiei germane pentru producția de echipamente de ridicare și diagnosticare Autop Stenhoj în Ucraina. Ascensoarele și liniile de diagnosticare Autop Stenhoj sunt omologate și recomandate de cei mai mari producători de automobile: Porsche, Audi, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Opel, Renault, Rolls-Royce, Seat, Skoda, Volkswagen, BMW, Volvo.

Autop și STENHOJ ridică ștacheta și stabilesc noi standarde pentru echipamentele Auto Service. Autop (Germania) este unul dintre cei mai importanți producători de ascensoare hidraulice pentru camioane, iar Stenhoj (Danemarca) este cunoscut în întreaga lume ca producător de frunte de ascensoare, compresoare de aer și prese hidraulice.

Stenhoj a fost fondat de danezul Sigurd Stenha în 1917. Până în 1986, Stenhoj a fost o afacere de familie și apoi a devenit parte a unui holding de investiții. Astăzi, 8 filiale sunt deținute de Grupul Stenhøj, precum și 2 companii afiliate. Aproximativ 600 de angajați din șase țări exportă mărfuri în peste 60 de țări. Stenhoj este cunoscut în întreaga lume pentru echipamentele de atelier, exporta palene, compresoare și prese hidraulice.

Autop si-a inceput activitatea in anul 1949 cu productia de ascensoare hidraulice, specializata in special in productia de utilaje pentru atelierele de reparatii auto. Din 1996, autop face parte din grupul Stenhoj. Autop este unul dintre cei mai importanți producători de ascensoare hidraulice.

Peste 500.000 de echipamente de atelier în întreaga lume. Zeci de ani de funcționare fiabilă și fără probleme confirmă calitatea, durabilitatea și fiabilitatea celor două mărci. Experiență acumulată de peste 65 de ani la AUTOP și 100 de ani la STENHOJ.

Подписывайтесь на нас в социальных сетях

Будьте в курсе всех новинок и акций