Моя корзина

Каталог BESTPATCH

BESTPATCH a fost fondat în 1994 în India. Astăzi, BESTPATCH este unul dintre cei mai buni producători de consumabile pentru montarea anvelopelor. Calitatea produsului este menținută prin monitorizarea continuă a proceselor de producție și testarea în diferite stadii de producție. Materialul este produs cu echipamente de ultimă generație, adaptate noilor tehnologii, folosind metode inovatoare în dezvoltarea produselor, precum și în strânsă colaborare cu utilizatorii produselor BESTPATCH. Produsele mărcii sunt fabricate și distribuite pe baza afirmației companiei de „produse de bună calitate la prețuri accesibile”.

Există un număr mare de tencuieli, care diferă în dimensiunea și scopul lor. Tencuielile sunt împărțite în cameră și fără tub. Plasturile camerei au un strat adeziv special, care, intrând într-o reacție chimică cu adezivul activator, inițiază procesul de vulcanizare. În acest caz, toate reacțiile chimice apar fără încălzire suplimentară a suprafeței - aceasta este o metodă de reparare a anvelopelor.

Datorită designului special al peticelor diagonale, cele mai largi și lungi straturi aderă la carcasa anvelopei, ceea ce este crucial pentru o reparație fiabilă a anvelopei. Patch-urile de păr sunt folosite pentru a repara atât carcasele anvelopelor din viscoză, cât și din nailon. La proiectarea peticelor diagonale pentru anvelopele echipamentelor miniere, direcția firelor de cablu este potrivită exact cu unghiul de intersecție a firelor carcasei anvelopelor. Peticele diagonale, datorită utilizării cordonului importat, sunt foarte durabile și în același timp flexibile. Plasturile de vulcanizare la rece sunt prevulcanizate.Patch-urile bias sunt folosite pentru repararea prin avarii cu snurul rupt al anvelopelor diagonale ale camioanelor miniere, încărcătoarelor, camioanelor, mașinilor agricole și tractoarelor cu roți prin vulcanizare la rece.

Подписывайтесь на нас в социальных сетях

Будьте в курсе всех новинок и акций