Моя корзина

Каталог FERRUM

Producția de mobilier metalic implică fabricarea unor atribute cu adevărat puternice, fiabile, durabile și funcționale. Bancurile de lucru, cărucioarele, dulapurile au o serie de avantaje față de opțiunile alternative (lemn masiv sau plastic).

Fabrica de mobilă FERRUM metal produce produse certificate, sigure pentru mediu și cu posibilitatea modificărilor. Gama de produse pentru diferite săli de lucru.

Mobilier metalic – confort, practic, amenajare.
Fiecare design este gândit cât mai mult posibil. Standuri, cutii, module, rafturi, dulapuri etc. Toate acestea pot fi achiziționate pentru organizații precum: cluburi sportive (de exemplu, fabrica noastră de mobilă metalică oferă o varietate de variante de vestiare, bănci etc.). Precum și stații de reparații anvelope, spalatorii auto, etc - - orice set de echipamente de service auto pentru a optimiza spațiul de lucru! Aceasta include, de asemenea, birouri, magazine, pavilioane comerciale, depozite.

În producția de mobilier metalic, sunt luați în considerare toți parametrii necesari. Acestea sunt: dimensiuni, configurație, caracteristici de proiectare. De exemplu, numărul de sertare, prezența încuietorilor, sarcina pe produs.

În plus, merită evidențiate câteva avantaje distinctive. Acestea includ următoarele:

  • Economie de spațiu. Locația fiecărui obiect este gândită astfel încât să nu interfereze cu trecerea și să asigure stocarea rațională a lucrurilor.
  • Durată lungă de viață datorită materialelor de înaltă calitate.
  • Estetica minimalismului.
  • Funcționalitate.

Producătorul de mobilier metalic" FERRUM " este pe piață de mai bine de două decenii!

Подписывайтесь на нас в социальных сетях

Будьте в курсе всех новинок и акций