Моя корзина

Каталог TECH

În 1939, Charles Cornell a inventat procesul de vulcanizare la rece pentru anvelope (care nu necesită căldură) și, făcând acest lucru, a revoluționat repararea roților. Această invenție a metodei de vulcanizare (chimică) la rece a fost prima dintr-un lung șir de invenții care au făcut din TECH lider mondial în materialele pentru repararea anvelopelor de peste 80 de ani.

În 1939 a fost organizată TESN International (Johnstown, Ohio, SUA), care produce orice materiale pentru repararea profesională a anvelopelor și tuburilor de automobile.

Întregul proces de producție este sub control strict și are certificat internațional ISO 9001:2015.

Acest certificat confirmă standarde uniforme de calitate la 4 unități de producție din Jonestown (SUA), Tokyo (Japonia), Shanghai (China) și Agra (India).

Astăzi, TECH este cel mai mare producător de materiale pentru repararea anvelopelor din lume. Multe invenții ale companiei în domeniul reparației roților sunt rezultatul unor cercetări de lungă durată, mulți ani de testare și noi tehnologii unice de producție. Parteneriatele internaționale dintre TESN și cei mai importanți producători de anvelope GOODYEAR, MICHELIN și BRIDGESTONE au asigurat dezvoltarea tehnologiilor inovatoare și au făcut producția mai eficientă.

TECH este lider în formare, educație, sănătate umană și mediu, cu cea mai avansată unitate de testare din Statele Unite.

TECH este cel mai mare exportator de produse pentru repararea anvelopelor din Statele Unite ale Americii și beneficiarul unor premii de la Camera de Comerț Americană și Departamentul de Comerț.

Materialele pentru repararea anvelopelor „TESN” sunt exportate în 110 țări ale lumii.

TECH și-a extins amprenta europeană prin deschiderea unui nou centru TECH EUROPE (EMEA) în Turnhout, Belgia, în 2019. Noul centru va servi drept sediu pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Noul centru este alcătuit dintr-un birou, un depozit mare (5.000 mp) și un centru de instruire destinat formării și certificării tehnicienilor pentru utilizarea corectă a materialelor.

TECH se bazează pe cinci valori de bază: onoare, inovație, inteligență, leadership și echipă de profesioniști.

Подписывайтесь на нас в социальных сетях

Будьте в курсе всех новинок и акций